Comunitat Valenciana

Els estudiants del CEU podran completar la seua formació pràctica als hospitals de Ribera Salut

  • La Universitat CEU Cardenal Herrera i el Grup Ribera Salut han signat un conveni de col·laboració pel qual els estudiants de Ciències de la Salut de la institució acadèmica podran completar la seua formació pràctica als hospitals i centres de la companyia.
Firman del convenio entre CEU Cardenal Herrera y el Grupo Ribera Salud
Firman del convenio entre CEU Cardenal Herrera y el Grupo Ribera Salud
CEU
Firman del convenio entre CEU Cardenal Herrera y el Grupo Ribera Salud

La rectora de la Universitat CEU Cardenal Herrera, Rosa Visiedo, i el conseller delegat del Grup Ribera Salut, Alberto de Rosa, han signat este acord que inclou la promoció de programes de pràctiques acadèmiques, el foment i desenvolupament de projectes d'investigació o l'impuls de cursos, tallers i seminaris acadèmics.

A més, inclou la promoció de la mobilitat estudiantil de grau i postgrau, l'intercanvi de material bibliogràfic, així com l'intercanvi de professionals de les dues institucions, per a activitats assistencials, de docència i investigació.

Les dues institucions han subscrit un acord "específic" perquè la formació pràctica dels estudiants de la Facultat de Ciències de la Salut es desenvolupe en les instal·lacions d'este grup sanitari. A la Comunitat Valenciana, Ribera Salut gestiona els hospitals i centres de salut d'Alzira, Torrevella, Dénia i Vinalopó.

Amb este acord específic, el CEU podrà utilitzar els recursos sanitaris i extrahospitalaris de Ribera Salut, per a la docència pràctica dels ensenyaments oficials de Grau, Màster i Doctorat de la Facultat de Ciències de la Salut "afavorint d'esta manera l'actualització dels mateixos i la seua contínua millora de la qualitat", explica la universitat en un comunicat.

NOMBRE DE PLACES

El CEU i Ribera Salut crearan una comissió mixta que definirà la política de nombre de places pràctiques clíniques i de Tutors de Pràctiques.

El conveni també preveu una sèrie de beneficis socials per als professionals sanitaris de Ribera Salut i per als seus fills, que podran accedir a diferents Beques per a la seua formació universitària i per a programes de formació contínua, així com a descomptes a la Clínica Odontològica i l'Hospital Veterinari del CEU.

A més, els metges tutors tindran la possibilitat d'accedir en condicions també especials a programes de Doctorat, Màster i Especialització en línia del CEU.

Per al Conseller Delegat de Ribera Salut, Alberto de Rosa, "la sanitat del segle XXI requerix desenvolupar els seus tres pilars fonamentals: assistència, investigació i formació". "El nostre grup ha apostat per esta raó des del començament i comptem amb tres hospitals universitaris i convenis subscrits amb diferents entitats públiques i privades que han permès que formem a més de 8.000 professionals en nostres 17 anys d'existència", ha explicat.

Segons la seua opinió, "buscar aliances amb institucions com el CEU, amb la qual compartim valors com la vocació de servici i la responsabilitat social, respon a l'aposta per l'excel·lència sanitària perquè formar als professionals que ens cuidaran en el futur no és una qüestió pública o privada, és de responsabilitat amb la societat".

Per la seua banda, la rectora ha expressat la seua satisfacció per la signatura d'este acord "que permet no sol oferir places de pràctiques als nostres estudiants de la Facultat de Salut, sinó obrir nous cursos de col·laboració institucional que contribuïsquen a servir més eficaçment a la societat des de la salut".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento