Comunitat Valenciana

El PPCV critica que el Consell "parla de redistribució quan vol dir pujar impostos"

  • El popular Rubén Ibáñez ha assegurat que la generalitat "castiga la creació de llocs de treball amb la pujada d'impostos".
  • El PPCV considera que els valencians pateixen una retallada de drets.
  • Ibáñez ha recordar que a l'Acord del Botànic "es deia que no es preveia la pujada d'impostos".
El diputado del PP Rubén Ibáñez
El diputado del PP Rubén Ibáñez
PP
El diputado del PP Rubén Ibáñez

El coordinador d'Economia del grup popular en les Corts, Rubén Ibáñez, ha afirmat hui que el Consell "castiga la creació de llocs de treball amb la pujada d'impostos" i ha apuntat que "pot utilitzar tots els eufemismes que vullga" però "parla de redistribució quan vol dir apujar impostos".

Ibáñez ha reclamat al conseller d'Hisenda, Vicent Soler, que explique "què considera el Consell rendes altes, estes que segons el conseller dels comptes ficticis són les úniques que van a experimentar esta pujada d'impostos, i al final no serà així".

En un comunicat, ha preguntat "si considera renda alta al president de la Generalitat, Ximo Puig, -amb una mica més de 68.000 euros bruts anuals- o als consellers" i ha apuntat que "a l'esquerra se li permet donar totes les voltes que vullga, però darrere de la seua xerrameca hi ha una veritat: que els valencians patixen una retallada de drets i ara també se'n van a vore perjudicats per una pujada d'impostos que entorpix el creixement".

Ibáñez ha afirmat que "cada decisió que presa el Govern valencià suposa un nou incompliment, i en este cas doble", i ha recordat que a l'Acord del Botànic "es deia que no es preveia la pujada d'impostos i poc més d'un any després ja és paper mullat", i alhora "incomplix també una decisió que s'ha aprovat a Les Corts".

El diputat popular ha assenyalat que "respecte de l'impost que pretén Puig el que ha de fer és reduir els seus alts càrrecs i assessors, tal com s'ha aprovat també al parlament valencià". "Els valencians necessiten polítiques de generació de feina, no que se'ls castigue per un Govern que s'ha oblidat de tot el que proclamava en l'oposició", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento