Comunitat Valenciana

Parejo: "Molts em diuen quan vaig pel carrer que córrega més, que no m'esforce, que sóc un gos"

  • El migcampista del València CF Dani Parejo ha confessat, després de la victòria de l'equip 'txè' davant de l'Alabès (2-1), que molts aficionats li han "dit pel carrer que "córrega més", que s'esforce i que és un "gos", argumentant així que hi ha gent a València que el vol i gent que no.
Dani Parejo (Valencia)
Dani Parejo (Valencia)
VALENCIA CF
Dani Parejo (Valencia)

"Al final, jo sempre he viscut un poc amb este tema, gent que em vol i que no em vol. Molts em diuen fins i tot quan vaig pel carrer que córrega més, que no m'esforce, que sóc un gos. Vas amb la família i fas oïdes sordes perquè sinó tindria problemes moltes vegades. És posar-te en un bassal on no treus res positiu. Però al final, sempre done la cara, sóc dels tres que més corre durant tots els partits i les estadístiques estan ací", ha explicat un dels capitans del València en declaracions a 'El Partidazo de COPE' que recull Europa Press.

Parejo ha qualificat a qui diu d'estes coses com una persona que "no és aficionat" de l'equip de la capital del Túria. "A qui em diu estes coses jo li tracte com si passara qualsevol cosa pel carrer. Espere que quan el meu xiquet es faça gran i es done compte de les coses, estes coses no em passen perquè al final és el meu fill i no m'agrada que em diguen això i més al carrer", ha argumentat el migcampista de Coslada, que no s'havia pronunciat des de la temporada passada.

"TOT EL MÓN EM MATAVA A MI I HE ARRIBAT A PLORAR"

El centrecampista de 27 anys ha expressat que es va partir la cara "pel club i pels entrenadors" que van passar quan ell estava. "Ho he donat tot pel club des del primer dia que vaig arribar. Amb la situació de Nuno, jo vaig donar la cara cent per cent. Ens vam tirar 12 partits sense guanyar i cada diumenge eixia jo després del partit a parlar i a donar la cara, i tot el món em matava a mi. Jo ho entenc, quan ganes al futbol és tot molt bonic però quan perds és quan has d'estar ací i donar la cara", ha revelat Parejo, que és amb Diego Alves el futbolista amb més antiguitat dins de la plantilla.

A més, el de Coslada ha assenyalat que "des del club" no el van recolzar "en moltes situacions". "Jo he estat fotut a ma casa amb la meua família i amb el meu fill i no he rebut ni una telefonada de ningú preguntant-me com estava i si necessitava alguna cosa. M'he sentit molt sol i alguna vegada he arribat a plorar. Situacions que t'acaben minvant per molt fort que vullgues ser", ha lamentat.

Sobre la seua possible eixida del club durant este estiu, Parejo ha afirmat que hi ha hagut "oportunitat" de fer-ho però que ara el "destí" fa que estiga "al València". "Sóc un professional i ho seré sempre fins al dia que em retire. Cada dia que estic ací entrenant com el que més i intente ajudar els meus companys en el tema esportiu i personal. Estic obert en tot a ajudar qualsevol persona del club. Vaig a defensar este escut a mort fins a l'últim dia que estiga ací", ha declarat.

Respecte a la decisió de l'exentrenador Pako Ayestarán d'apartar-lo dels entrenaments, ha confessat que ha estat una "situació complicada". "El mister va decidir apartar-me i mai m'he negat a res. És veritat que no era just, sempre he volgut entrenar. Jo ho vaig assumir com un gran professional i ells em feien córrer mentre entrenaven i mai vaig fer un retret ni cap gest dolent cap als meus companys", ha apuntat.

"No vaig fer ni una mala cara a ningú del cos tècnic. M'apartaven, jo anava a entrenar, feia el meu treball i ja està. Jo no tenia cap problema, el mister va decidir això i és el que hi ha, tampoc vull donar-li més voltes", ha reconegut.

"SI FALLE EL PENAL NO ISC DE MESTALLA"

Parejo va marcar el gol decisiu davant de l'Alabès de penal després que rebés xiulets per perdre dues pilotes al centre del camp. "És veritat que són moments difícils, era una situació complicada per a nosaltres. Però bo sóc un jugador així, m'agraden els reptes i els assumisc. Content pel gol i pels tres punts. Tot i això, si falle el penal no isc de Mestalla", ha assegurat, reconeixent l'exigència i la pressió que hi ha posada sobre la seua persona.

"Hi ha hagut una fase del partit a la segona part que l'ansietat de portar quatre partits perdent i de guanyar perquè juguem a casa, ens ha portat per mal camí. Però sóc un jugador així, m'agrada arriscar perquè estàvem sent molt horitzontals i l'Alabès estava sentint-se còmode. Calia ser més verticals, posar en dificultats a la defensa rival, trencar línies, entenc així el futbol. Algunes vegades he estat desencertat, ho reconec, altres vegades no", ha argumentat el del planter del Reial Madrid, felicitant l'"afició" pel "suport" durant tota la trobada.

Sobre l'entrenador interí del club 'txè', Salvador González 'Voro', ha alabat la tasca que fa "en el club" ja que segons ell té "un mèrit increïble". "Sembla que es menja tots els 'marrons' i totes les situacions complicades. Sempre està al peu del canó, dóna la cara, es mata pel club i és d'agrair", ha reconegut, comentant que encara no saben qui serà "el nou entrenador" i que l'exdelegat del València entrenarà a l'equip a Leganés.

"Voro és una magnífica persona que sap que diumenge va a deixar de ser entrenador, ara està complint la seua funció com a tècnic. Ell a part està bé on està, era delegat. El que ha fet diverses vegades com a entrenador i pel club és increïble, no té paraules per a descriure. El vol tot el món. Dilluns quan torne com a delegat, la gent que no ha jugat hui el vol igualment", ha expressat Parejo.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento