Comunitat Valenciana

La UPV, entre les 100 millors universitats joves del món

  • La Universitat Politècnica de València està entre les 100 millors universitats del món amb menys de 50 anys d'antiguitat, segons el rànquing elaborat per la consultora britànica Quacquarelli Symonds (QS) que ha difós este dimecres la institució acadèmica.
Campus de la UPV
Campus de la UPV
UPV
Campus de la UPV

En concret, la UPV se situa en el rang 51-60. És a més l'única universitat valenciana que apareix en la classificació, que reconeix a les principals universitats emergents del món. A nivell nacional, QS ubica a la institució que actualment dirigix Francisco Mora en sisè lloc.

El QS Rànquing, a més d'esta classificació d'universitats emergents, realitza també anàlisis globals -en la seua última edició, publicada fa dues setmanes, la UPV és l'única universitat valenciana entre les 500 millors del món, on existixen més de 20.000 institucions d'ensenyament superior- i per matèries -en este aspecte, la UPV està en el top 100 mundial en Agricultura i Ciències Forestals, i figura entre les 200 millors en fins a sis disciplines més-, segons recorden les mateixes fonts.

L'anàlisi de QS són reconeguda a escala internacional. No debades, al costat del Times Higher Education (THE) i a l'Academic Rànquing World Universities (ARWU) de la Jiao Tong de Xangai, QS està considerat com un dels tres indicadors universitaris de major prestigi del món.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento