Entra en funcionament l'N10, un nou Nitbus que connecta Vallvidrera, Les Planes i Sarrià

  • Enllaça amb les línies N7 i N8 de la xarxa nocturna de Barcelona.
  • El nou servei té un interval de pas és d'una hora.
  • Té un cost de 45.000 € anuals.
L'N10 és una llarga reivindicació veïnal.
L'N10 és una llarga reivindicació veïnal.
AMB
L'N10 és una llarga reivindicació veïnal.

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l'Ajuntament de Barcelona han posat en marxa aquest dijous l'N10, el nou servei de Nitbus que connecta els barris de Vallvidrera i les Planes amb el barri de Sarrià de Barcelona.

El servei es presta entre les Planes, Vallvidrera i Sarrià (Via Augusta/ Pg. de la Bonanova), on connecta amb les línies N7 i N8 de la xarxa nocturna de Barcelona. L'interval de pas és d'1 hora i els horaris de la línia estan coordinats amb la resta de línies del Nitbus, de manera que s'assegura una oferta de transport públic en aquests dos barris durant tota la nit.

Segons el conveni signat, l'AMB es fa càrrec de posar en marxa el servei, gestionar-lo i garantir-ne un bon nivell de qualitat, en funció de les competències que té, per llei, en matèria de mobilitat, i l'Ajuntament de Barcelona el finança i hi participa, tant en la definició com en el seguiment. El cost màxim de funcionament de la línia, que s'ha determinat en funció dels dies de servei estimats, els quilòmetres i les hores de servei, està valorat en 45.000 € anuals.

Respecte a les tarifes, els títols de viatge vàlids són el bitllet senzill, els títols integrats de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) i els títols socials acceptats en els serveis de transport col·lectiu de titularitat de l'AMB, així com els que en el futur determinin l'AMB o l'ATM.

"El nou servei expandeix la xarxa del Nitbus que, amb aquesta nova incorporació, ja té 18 línies i arriba a 18 municipis metropolitans", ha recordat el vicepresident de Mobilitat i Transport de l'AMB, Antoni Poveda.

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l’Ajuntament de Barcelona han posat en marxa avui l'N10, el nou servei de Nitbus que connecta els barris de Vallvidrera i les Planes amb el barri de Sarrià de Barcelona

Mostrar comentarios

Códigos Descuento