Prop d'un miler de barcelonins participen aquest cap de setmana al 'Fes el turista a la teva ciutat'

  • Onze establiments hotelers de la ciutat ofereixen un miler de places a un preu simbòlic de 10 euros per persona.
  • En aquesta segona edició la nit d'allotjament es complementa amb una activitat cultural.
  • L'objectiu és apropar el sector del turisme a la ciutadania.
Vista de la Sagrada Familia de Gaudí en la Ciudad Condal.
Vista de la Sagrada Familia de Gaudí en la Ciudad Condal.
SAGRADAFAMILIA.ORG
Vista de la Sagrada Familia de Gaudí en la Ciudad Condal.

Prop d'un miler de barcelonins podran gaudir aquest cap de setmana de la segona edició de la campanya 'Fes el turista a la teva ciutat'. Una iniciativa d’un grup d’hotels, apartaments i hostals que sota el paraigua de la marca #DistricteBCN volen traslladar als veïns de Barcelona l'experiència que té un turista i apropar el sector a la ciutadania.

Enguany, la nit d'allotjament es pot complementar amb activitats culturals, lúdiques i gastronòmiques. Després de l’èxit de l’any passat, en aquesta segona edició el nombre de places d’allotjament és d'un miler, un 34% més que el 2014. Segons els organitzadors d'aquesta iniciativa, actualment només queden algunes habitacions quàdruples en els hostals que participen en la campanya. Aquestes places encara es poden reservar a través del web www.districtebcn.cat.

En total, onze establiments de la ciutat ofereixen un miler de places a un preu simbòlic de 10 euros per persona. Una oferta que inclou, a més de l’allotjament, una experiència lúdica per a tots els hostes.

Tasts de vins i gimcanes

Amb la campanya 'Fes el turista a la teva ciutat' els establiments promotors defensen que "és possible conjugar turisme i ciutat amb un model responsable". En aquesta edició es combinaran les estades amb activitats culturals, lúdiques i gastronòmiques, com tasts de vins, gimcanes, sopars o passejades culturals que permetran al ciutadà mirar la ciutat amb uns altres ulls.

Els establiments participants són els quatre hotels de la cadena Praktik –Praktik Rambla, Praktik Bakery, Praktik Vinoteca i Praktik Garden–; l’hotel Barcelona Catedral i els Angla Luxury Apartments Passeig de Gràcia, tots dos del grup Izaka; l’hotel Alimara Barcelona; els ‘hostels’ Twentytú Hi-Tech Hostel i Generator Hostels Barcelona, i els dos hotels de la cadena Chic&Basic –Chic&BasicBorn i Chic&BasicRamblas.
Mostrar comentarios

Códigos Descuento