SALIR HOY

Música

Nit de cantautors: Un cantautor reconegut obrirà la nit i després tothom que hi vagi pot pujar a tocar i cantar. De moment ja han gaudit de la presència d’en Rafa Pons, Lucas Masciano (foto), la Mónica, la Rusó, la Corina Piatti, el Javi Jareño o l’Albert Sans, entre molts d’altres.

* Sala Monasterio (pg. Isabel II, 4). Avui (21.00 h). 3 euros.

L’Orquestra Simfònica del Vallès: Dins del XIII cicle Concert de tarda al Palau, l’Orquestra Simfònica del Vallès interpretarà el programa Gala Verdi, que inclou àries i duos de les òperes Rigoletto, Don Carlo, Un ballo in Maschera, Nabucco i Simon Boccanegra. Comptataran amb la soprano Maribel Ortega, el tenor Jorge de León, el baríton Matteo Suk i el baix Jin Seok Lee.

* Palau de la Música Catalana (Sant Francesc de Paula, 2). Avui a les 19.00 hores. Entre 9 i 11 euros.

‘Flamenc ob-sessions’: Nou cicle de la Sala Apolo que obre les seves portes a nous talents del món del flamenc i programa presentacions de discos, jam sessions, DJ i en alguna ocasió artistes de renom i convidats especials, que ompliran de duende les nits de Barcelona.

* Sala Apolo (Nou de la Rambla, 111). Avui a les 22.30 hores. Entrada 8 euros.

Lectura

‘Emergència’: La Fundació Romea celebra, dins del cicle de lectures dramatitzades Nous Actors, Emergència, un text que explica les emergències sentimentals d’un grup de dones que els fan perdre els papers.

* Teatre Romea (Hospital, 51). Avui a  les 21.00 hores. 4 euros.

Conferència

‘Fotografia, ciència social i ciutadania’: Onzena sessió del curs La construcció fotogràfica de Barcelona, que s’emmarca dins del Projecte Majories Urbanes 1900-2025.

* Auditori de la Fundació Antoni Tàpies (Aragó, 255). Avui des de les 19 hores fins a les 20.30 hores. 6 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento