150 persones amb risc d’exclusió social faran treballs a parcs naturals

  • Netejaran boscos i crearan itineraris per a invidents.
  • Els projectes estan financiats per la Diputació de Barcelona i l'Obra Social de La Caixa.
Dos treballadors fent arranjaments ahir a Collserola. (Eros Albarrán)
Dos treballadors fent arranjaments ahir a Collserola. (Eros Albarrán)
Dos treballadors fent arranjaments ahir a Collserola. (Eros Albarrán)
Un total de 150 persones en risc d’exclusió social, exdrogadictes, exreclusos, persones amb discapacitats, treballaran durant el 2007 als parcs naturals de
la província de Barcelona.
Es millor treballar a un espai natural que no tancats en una fàbrica
Milloraran aquests espais per conservar la biodiversitat,
prevenir els incendis i reforestar zones cremades. "Treballen molt bé i els agrada. És millor fer-ho aquí que a una fàbrica tancats", va explicar ahir Ricard Solano, un dels monitors que ajuda a les persones amb risc social.

Intineraris adaptats

Entre els diferents projectes, financiats per la Diputació de Barcelona i l’Obra Social de la Caixa , hi ha la creació d’itineraris adaptats per a invidents o per a gent amb mobilitat reduïda.

El proper juny, s’obrirà un recorregut de 530 metres al costat de l’escola Can Grau al Parc del Garraf. "És un itinerari no sols per a discapacitat visual, sinó també per a escolars i la gent en general", va explicar ahir Xavier Roget, cap de la Direcció Territorial Occidental d’Espais Naturals de la Diputació.

La Fundació la Caixa té previst invertir 15 milions fins al 2010 i tres aquest any. I espera renovar l’acord un cop acabi.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento