Cinquena edició del Gran Recapte d'aliments per als més necessitats de Catalunya

  • Tindrà lloc els propers dies 29 i 30 de novembre a més de 240 poblacions.
  • Hi  hauran més de 1.300 punts de recollida habilitats i mercats i súpers.
  • Es pot col·laborar també des del portal oficial de la iniciativa, www.granrecapte.com.
Una imagen de archivo de voluntarios del Gran Recapte.
Una imagen de archivo de voluntarios del Gran Recapte.
JÚLIA PÉREZ / ACN
Una imagen de archivo de voluntarios del Gran Recapte.

15.000 voluntaris participaran arreu de Catalunya a la cinquena edició del Gran Recapte d'Aliments, els propers divendres i dissabte 29 i 30 de novembre.

L'objectiu és recaptar el màxim d'aliments de llarga durada per a les persones més necessitades amb donacions dels ciutadans en 1.300 punts de recollida habilitats a mercats i supermercats de més de 240 poblacions catalanes. També es pot col·laborar des del web www.granrecapte.com.

La fita és superar els 2.727.000 quilos d'aliments que es van poder recollir el passat 2012.Més d'un milió i mig de persones pateixen mancances alimentàries a Catalunya.

Ajuda alimentària de proximitat

El president del Banc dels Aliments de Barcelona, Antoni Sansalvadó, destaca que «en temps de crisi com l'actual els ciutadans veuen les  dificultats més properes i campanyes com el Gran Recapte ajuden a canalitzar la solidaritat que tenim a flor de pell».

El cap de logística del Banc dels Aliments de Barcelona, Oriol Dolader, ha anunciat que enguany «la major part dels productes recaptats aniran a parar directament a les entitats benèfiques més properes per tal que el recapte sigui més sostenible i de manera que els aliments arribin el més aviat possible a les entitats i als beneficiaris».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento