La neu deixa sense escola 205 nens del Pallars Sobirà

  • La nevada ha afectat especialment la zona nord de la comarca.
  • Continua afectada per la neu la circulació a la via C-28.
  • El Port de la Bonaigua continua tancat pel perill d'allaus.
Els nens van aprofitar la neu que va caure a Catalunya.
Els nens van aprofitar la neu que va caure a Catalunya.
ACN
Els nens van aprofitar la neu que va caure a Catalunya.

La neu ha deixat sense escola a 205 nens del Pallars Sobirà en suspendre's el transport escolar pel mal estat de les carreteres. Les rutes afectades són les de la zona nord de la comarca on la nevada ha estat més copiosa. S'han suspès les línies que van al CEIP La Closa i SES Morelló d'Esterri d'Àneu, CEIP d'Alins, CEIP de Llavorsí, CEIP Els Minairons de Ribera de Cardós i les que van a l'IES de Sort.

Pel que fa a l'estat de les carreteres a primera hora d'aquest divendres era obligatori circular amb cadenes per diferents vies però a mesura que ha anat avançant el matí la situació ha millorat i solNament queda afectada per la neu la C-28. El Port de la Bonaigua segueix tancat per perill d'allaus.

2.300 veïns sense llum al Pallars Sobirà

2.300 abonats s'han quedat sense llum des de les tres d'aquesta matinada de divendres a la Vall d'Àneu (Pallars Sobirà). Els municipis afectats són Esterri d'Àneu, Espot, Guingueta d'Àneu i Alt Àneu. La neu i el gel han avariat un cable. Segons Endesa, s'hi està treballant des de la matinada, i a les deu del matí la xifra d'afectats ja ha baixat fins als 270. Preveuen tenir l'avaria solucionada cap a mig matí.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento