Més control policial i un 34% més de neteja per la Mercè

  • La Guàrdia Urbana destinarà prop de 2.100 agents a la vigilància.
  • El servei de neteja dels carrers s'incrementarà en un 34%.
  • Trànsit preveu que surtin uns 465.000 vehicles pel pont de quatre dies.
Una parella de la Guàrdia Urbana de Barcelona patrulla per la Rambla.
Una parella de la Guàrdia Urbana de Barcelona patrulla per la Rambla.
ACN
Una parella de la Guàrdia Urbana de Barcelona patrulla per la Rambla.

Durant les Festes de la Mercè, que arrenquen divendres dia 20 i es clouran la diada del 24 de setembre, la vigilància es reforçarà amb efectius de Mossos i Guàrdia Urbana.També es reforçarà la neteja i es mesurarà el soroll allí on hi hagi instal·lats escenaris.

Segons ha indicat la Guàrdia Urbana, destinarà prop de 2.100 agents a al vigilància dels carrers durant les festes de la copatrona de la ciutat, que enguany duraran un dia més. El cos municipal s'encarregarà de controlar, juntament amb els Mossos, de forma especial el consum d'alcohol al carrer, la venda ambulant i els seus clients, així com els qui facin les seves necessitats al carrer.

El tinent d'alcalde de Seguretat de l'Ajuntament de Barcelona, Joaquim Forn, ha explicat aquest dijous que el control que ja s'ha dut a terme durant les Festes de Gràcia i a les platges, del qual n'ha fet una valoració "molt positiva", s'estendrà a la Festa Major de la ciutat.

A més, el servei de neteja s'incrementarà en un 34%, segons ha detallat Forn. Això suposa la mobilització extraordinària de 214 operaris més cada dia.

Pont festiu

La diada de la Mare de Déu de la Mercè enguany s'escau en dimarts, per la qual cosa es preveu que molts ciutadans facin pont. D'aquesta manera, Trànsit preveu que 465.000 vehicles surtin de l'àrea metropolitana aquest divendres.

Precisament per vetllar per la seguretat d'aquesta operació sortida i retorn, es mobilitzaran entre 440 i 410 mossos cada dia, de divendres a dimarts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento