Versión impresa

Vaga indefinida d'autobusos de TMB des del 12 de setembre per l'acomiadament d'un conductor

Manifestación de trabajadores de TMB.
Manifestación de trabajadores de TMB. (EP)
  • Els sindicats van desconvocar una primera vaga al mes de juliol.
  • L'incident va tenir lloc el 22 d'abril en un bus de la línia 14.
  • El conductor es troba en llibertat amb càrrecs per una barralla.

Tots els sindicats del Comitè d’empresa de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) han notificat a Departament de treball i a la Direcció de TMB la convocatòria d’aturades per al proper 12 de setembre, i de manera indefinida, decidida en l’Assemblea General de Cotxeres de Sants del passat 11 de juliol.

Les aturades estan convocades arran de l'acomiadament d'un conductor que, segons els sindicats, va repel·lir una agressió d'un passatger. La vaga arribarà el dia després de la Diada. El comitè d'empresa de TMB va decidir desconvocar les aturades parcials previstes per a finals de juliol passat (del 22 al 26) pel mateix motiu.

Incident a un bus de la línia 14

Els sindicats rebutjaven l'acomiadament d'un treballador que va agredir un usuari. L'agressió va tenir lloc el passat 22 d'abril en un bus de la línia 14. Segons es desprèn de l'informe policial, el conductor va agredir un usuari a l'interior del vehicle, en presència de la seva filla de 6 anys i d'altres passatgers.

El client va ser traslladat en ambulància a un centre sanitari, amb múltiples i greus lesions, i el conductor va ser detingut pels Mossos d'Esquadra i posat l'endemà a disposició judicial.

Després de prendre-li declaració, el jutge va acordar la llibertat amb càrrecs fins que se celebri el judici.

Consulta aquí más noticias de Barcelona.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/1905691/0/vaga-indefinida/tmb-barcelona/setembre/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios