Comunitat Valenciana

Una dona resulta ferida per intoxicació de fum en l'incendi del seu habitatge a Vila-real

  • Una dona d'avançada edat ha resultat ferida per intoxicació de fum en l'incendi del seu habitatge a Vila-real (Castelló), com a conseqüència del com s'ha hagut d'evacuar a set veïns de l'edifici, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers.

L'incendi, l'avís del qual s'ha registrat a les 13.30 hores, s'ha produït en un quart pis d'un edifici situat en el carrer Furs de València de Vila-real.

Els bombers han rescatat una dona de 86 anys de l'interior del habitatge afectat per intoxicació de fum, la qual ha sigut estabilitzada i traslladada per una unitat del SAMU a l'Hospital La Plana de Vila-real, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Alhora, han sigut evacuats set veïns de l'edifici, entre els quals es trobava un matrimoni que vivia en el tercer pis, amb símptomes lleus d'intoxicació per fum, encara que han rebut l'assistència en l'exterior de l'edifici.

L'incendi ha sigut extingit a les 15.10 hores. L'arquitecte municipal ha realitzat una revisió de l'edifici, l'estructura del qual està en perfectes condicions, per la qual cosa els veïns de les dos primeres plantes han pogut tornar a les seues cases, mentre que els de la tercera ho faran al llarg del dia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento