Troben mort un nadó amagat a la paperera d’un hotel al Maresme

Detenen una parella belga que nega cap relació amb el nen. La Generalitat es fa càrrec dels altres tres fills dels turistes.
Els Mossos d’Esquadra van trobar dilluns el cadàver d’un nadó acabat de néixer a la paperera d’una habitació d’hotel que ocupava una parella belga de vacances a Catalunya amb els seus tres fills.Tot i que Katrien H., de 32 anys, i Wim V., de 33, van negar cap relació amb el cos, l’estat de la dona no deixava dubtes que o havia patit un avortament o un part. Tot apunta que van voler desfer-se del petit i ara la policia els imputa un suposat delicte d’homicidi.

Criden un metge

La parella va arribar dissabte amb els seus tres fills, d’1, 4 i 6 anys, a l’hotel Marítim de Santa Susanna. Dilluns a la tarda van demanar un metge per atendre la dona d’hemorràgies, però van insistir que no necessitaven una ambulància.

Més tard, empleats de l’hotel van trobar el nadó en una paperera. A l’habitació també hi havia tovalloles amb taques de sang.

A l’espera de l’autòpsia, els Mossos investiguen si el nadó va néixer viu i va morir durant el part o posteriorment per desatenció mèdica, tot i que no es descarta un avortament espontani.

La parella passarà avui a disposició del jutjat d’instrucció número 2 d’Arenys de Mar.

Mentre s’aclareixen els fets, la Direcció General d’Atenció a la Infància (DGAIA) ha assumit temporalment la tutela dels tres fills del matrimoni, que estan en un centre de Girona fins que els seus parents de Bèlgica se’n facin càrrec.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento