Sidonie canta a l'evolució a 'Fluido García'

  • El sisè disc d'estudi dels barcelonins fa un pas endavant en el grup.
  • Marc Ros s'ha encarregat de la composició.
Los miembros del grupo barcelonés Sidonie.
Los miembros del grupo barcelonés Sidonie.
Sony Music
Los miembros del grupo barcelonés Sidonie.

Sidonie no es queda parat malgrat ser una banda indispensable del pop-rock en castellà (els seus inicis, però, van ser en anglès). Fluido García (Sony BMG) és la mostra que l’evolució és possible, i necessària, en el seu cas concret.

El grup barceloní, que des de finals de la dècada dels noranta l’integren Marc Ros (cantant, guitarrista i baixista), Jesús Senra (segones veus, baix, sitar, guitarres elèctriques i acústica) i Axel Pi (bateria), presenten al 13è Festival del Mil·lenni el sisè disc de la seva carrera. En Marc Ros és el compositor de gairebé tots els temes d’aquest treball, a excepció d’una lletra signada per Jesús Senra. Marc va posar en contacte les composicions amb els seus dos companys de grup en una habitació d’un hotel madrileny.

Van presentar-se per primer cop als noranta amb el debut homònim Sidonie (en anglès), i d’aquí van fer el salt a ser fitxats per la multinacional discogràfica Sony, amb la que van editar Shell Kids. Aquest treball encara és celebrat per la crítica.

El canvi a la llengua castellana va arribar amb Fascinado i La Costa Azul. La darrera gira en la que s’ha embarcat la formació va ser El Incendio.

*Palau de la Música. C/Palau de la Música, 4. Aquest dimarts a partir de les 21.00 h. De 18 a 36 euros. www.festival-millenni.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento