Deftones en viu

El grup de rock dur fan un concert a Barcelona després de treure l’últim disc.
La banda demostra que el rock dur no és només per a nois bancs.
La banda demostra que el rock dur no és només per a nois bancs.
Foto
La banda demostra que el rock dur no és només per a nois bancs.
Cançons típiques de les cares B de les cintes i rareses electròniques i acústiques que els fans van convertir en peces clau és el que el grup californià Deftones ofereix en el seu últim disc, B-Sides & Rarities, i que es podrà escoltar en directe aquest diumenge 28 de maig en el seu concert a Barcelona.El quintet de Sacramento, primer grup en combinar música de guitarra amb un DJ (juntament a RATM), va presentar a l’octubre B-Sides & Rarities, un CD amb més d’una hora de recopilació de temes clàssics del grup i cançons inèdites. Aquest disc és una joia pels seus fans i amants del rock.

Deftones va néixer el 1988 quan Stephen Carpenter (guitarra), Abe Cunningham (bateria) i Chino Moreno (veu i guitarra) van començar a assajar quan sortien de l’institut. Més tard se’ls van unir Chi Cheng (baixista) i Frank Delgado (plats i samples).

En aquests 18 anys, el grup Deftones ha publicat cinc discos, ha pujat a centenars d’escenaris plens de fans i ha participat en gires amb els millors del rock dur internacional com Ozzy Ousbourne, White Zombie i Korn.

* Razzmatazz, sala 1. Almogàvers, 122 . 20.15 hores. Preu: 30 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento