En gastronomia i oferta cultural es planteja el projecte com un pas endavant ampliant l’oferta a esmorzars de forquilla, tapes i cuina de mercat que variarà per no «avorrir» la diversa clientela. «No volem perdre l’essència de cafeteria, però havíem d’oferir alguna cosa més», puntualitza l’Eduard. La planta baixa, que havia servit de refugi durant la guerra, «s’obrirà a Barcelona». Allà s’hi faran càterings, exposicions i concerts.
És un dels cafès emblemàtics de Sant Andreu. Ubicat als baixos de l’edifici modernista de Can Vidal, el Versalles ha viscut els canvis de la zona. Ara li ha tocat a ell renovar-se per tornar a l’estètica modernista dels seus inicis.Els actuals propietaris, Eduard Colomer i Montse Busqueta, van iniciar l’estiu passat una gran reforma per tornar a l’estructura original. Han calgut vuit mesos d’obres per destapar el sostre de volta catalana, l’altell o la barana de fusta del 1928 i que avui, a les 18.30 hores, s’inauguren oficialment.
Comentarios
Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.
Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios