Tercer incendi en una fàbrica plena de brutícia i en espera de demolició

Situada al 22@.
Brutícia acumulada a l’edifici denunciat pels veïns, ahir.
Brutícia acumulada a l’edifici denunciat pels veïns, ahir.
Jordi Soteras
Brutícia acumulada a l’edifici denunciat pels veïns, ahir.
Muntanyes d’escombreries i defecacions. Aquesta és la vista que contemplen cada dia els veïns del carrer Taulat 27, i que oloren quan obren les finestres de casa seva o passen per davant d’una antiga fàbrica contigua a la seva finca en estat d’abandó.

Margarita Martín, que viu al número 29, va comentar a 20 minutos que la fàbrica fa tres anys que està ocupada. Segons la veïna, fa tres anys que es queixen i «els propietaris diuen que l’impediment per poder edificar els hi posa l’Ajuntament».

El districte de Sant Martí va confirmar que els propietaris estan pendents de tres llicències per poder enderrocar i una d’aquestes els hi va ser concedida ahir. No obstant, afirmen que la responsabilitat de tenir l’espai net és dels propietaris.

Aldarulls habituals

A més dels mals olors que han de suportar, els veïns afirmen que durant una època també van ser habituals les baralles i diumenge van patir el tercer incendi, pel que  asseguren que van haver d’intervenir els bombers i els mossos.  «Quan van veure que hi havia foc van fugir per les teulades interiors», descriu Xavier Calvo, que assegura que els inquilins van tornar el mateix dia. Una versió que confirmen tots els veïns i que el districte nega.

Amb la llicència, els propietaris podran començar la demolició, però perquè l’edifici quedi buit fins llavors, ahir, hi havia instruccions de tapiar totes les portes d’accés.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento