Glamourosos de l’electro-punk

Són un trio que va abandonar Espanya per fer carrera a Berlin. Ara tornen fets unes estrelles de l’electro-punk amb actuacions als clubs més selectes del món. Ells s’anomenen Glamour to Kill.
El trio espanyol afincat a Berlin, Glamour to Kill.
El trio espanyol afincat a Berlin, Glamour to Kill.
Arxiu
El trio espanyol afincat a Berlin, Glamour to Kill.
Vénen des de Berlín, on han emigrat, fins a Barcelona a presentar el seu nou disc, Pecados eléctricos. Són el trio format per Luis Miguélez, Antonio Glamour i Juan Tormento, més coneguts com a Glamour to kill.

Aquesta nit actuen a La Paloma amb el seu nou àlbum, dotze intensos pecats elèctrics d’electro-punk glamourós. Un treball carregat de melodies amb afinaments d’orquestra, violoncels, violes i violins.

A cavall entre els pobles i ciutats de la geografia espanyola i les grans ciutats de la vella europa, la banda té com a referències al seu currículum els clubs més undergrounds i selectes de capitals com París, Londres, Nova York i Moscou i la col·laboració amb artistes de moda londinencs com Polly Fey.

A més a més, els Glamour to Kill poden adjuntar a les seves credencials fashion  (com dicta d’entrada el seu look artístic) la recent participació al darrer disc d’ un dels destacats de la disco-music neoyorquina, com és Larry Tee.

* La Paloma. Tigre, 27. Avui divendres a partir de les 22.00 hores. Preu: 15 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento