Els mags de Woodstock

Fent cas de l’estètica, The Magic Numbers semblen sortir dels seixanta. La formació de folk-pop és però dels nostres dies i actua a Razzmatazz 2.
The Magic Numbers són dues parelles de germans londinencs, amants del folk seixanter.
The Magic Numbers són dues parelles de germans londinencs, amants del folk seixanter.
Arxiu
The Magic Numbers són dues parelles de germans londinencs, amants del folk seixanter.
The Magic Numbers tornen al nostre país després de l’ èxit recollit en el seu pas el mes de setembre passat. Formada per dues parelles de germans, la banda londinenca porta a Barcelona un afinat pop clàssic en una línia de reivindicació dels 60, com a moment inductor de totes les corrents musicals.

Xilofons, banjos, acordions i guitarres que combinen country a lo Buffalo Springfield, folk-pop a lo Mama’s and the Papa’s i soul a lo Marvin Gaye. The Magic Numbers imprimeixen als seus temes un estil propi, suau i delicat, corrent el risc de resultar per a alguns un pèl embafador.

Es diu d’ells que no són gaire coneguts, de moment, però que donaran molt a parlar, segons vaticinen les altes esferes de la crítica musical. Qui sembla estar encantat amb aquesta família és Brian Wilson, un dels fundadors dels mítics The Beach Boys, que se’ls va endur de teloners a la seva gira d’estiu. Els avala haver debutat amb un disc de platí després de romandre vint setmanes a la llista dels Top 30 del Regne Unit.

* Sala Razzmatazz 2. Pamplona, 88. Diumenge a partir de les 20.15 hores. Venda anticipada d’entrades a 18 euros. A taquilla, 2o euros.

Comuna o gran familia?

Aquests quatre germans atresoren composicions dignes de menció, com el parell format per Forever Lost o No Such Thing . Temes que els col·loquen al capdavant del soft-rock de qualitat i hereu de l’escola creada per bandes de culte com Belle and Sebastian, que la setmana passada va actuar a Barcelona.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento