Els tres últims alcaldes de Vall d'Uixó declararan a l'abril per un presumpte delicte de prevaricació

Els tres últims alcaldes de la localitat castellonenca de la Vall d'Uixó --Isabel Bonig (PP), Josep Tur (PSOE) i Vicent Aparici (PP)-- declararan a l'abril en qualitat d'imputats per un presumpte delicte de prevaricació en la realització d'unes obres al municipi, segons han informat a Europa Press fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

Els tres últims alcaldes de la localitat castellonenca de la Vall d'Uixó —Isabel Bonig (PP), Josep Tur (PSOE) i Vicent Aparici (PP)— declararan a l'abril en qualitat d'imputats per un presumpte delicte de prevaricació en la realització d'unes obres al municipi, segons han informat a Europa Press fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

El jutjat número 4 de Nules ha obert una causa contra l'actual alcaldessa i els dos exalcaldes per delictes de prevaricació arran d'una querella veïnal, per la qual s'investiguen uns expedients relatius a si es deurien d'haver paralitzat unes obres.

El jutge prendrà declaració a l'actual vicepresident de la Diputació Vicent Aparici, a Josep Tur i Isabel Bonig els dies 7, 11 i 12 d'abril, respectivament, a les 10.00 hores.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento