La veu del carrer

Entrevistats al Passeig Verdum.
Josep Galdón. Comercial, 59 anys.

«El barri ha millorat molt». «Vaig  néixer a Sant Andreu però visc al carrer Artesania desde fa 38 anys. Crec que el barri està bastant bé: està ben comunicat i els equipaments també estan bé... Ha millorat molt des que jo vaig venir. Hi ha més problemes pel barri de Porta i al Turó de la Peira, on hi ha droga i gamberrisme».

Ito Espigares. Limpieza, 39 años.

«El seguro no me quiere pagar la vitrocerámica». «Hace 15 días que puse una vitrocerámica nueva y se me ha roto. El seguro de la casa (Santa Lucía) me dijo que la cambiara. Me he gastado 900 euros en una nueva y ahora me dicen que sólo tendría que haber cambiado el cristal. Si el lunes no me dicen nada, lo denunciaré a la OCU».

Francesca Mas. Jubilada, 69 anys.

«Hi ha molta brutícia als carrers». «Fa 41 anys que visc al barri. Vaig venir del Poble Sec quan em vaig casar. Ha canviat molt, hi ha més comoditats i el transport públic ha millorat molt, però hi ha coses que molesten perquè no hi ha civisme. Hi ha molta brutícia als carrers tot i que netejen i també hi ha més droga».

Paquita Castro. Jubilada, 70 años.

«Con los nietos nos hacemos más blandos». «Me levanto a las seis para ir a buscar a mis nietas Martina (22 meses) y Ariadna (4 años). A la mayor la llevo al cole y a Martina me la quedo en casa. Con los nietos es un cariño diferente, nos hacemos más blandos. Me encanta estar con ellas».

Mª José Llorens. Jubilada, 73 años.

«M’agrada molt la tranquil·litat de Cambrils». «Passem la setmana entre Barcelona i Cambrils. Soc d’allà i a l’agost ens hi quedem tot el mes. Allà ens hi trobem molt bé. M’agrada molt la tranquilitat de Cambrils, la platja... però també m’agrada estar aquí perque sóc de capital».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento