Un capellà s’enfronta a dos anys de presó per abusar d’una noia deficient

Investigat per altres violacions.
Gregorio S. exrector d’Igualada, s’enfronta a dos anys i mig de presó si es demostra que va abusar sexualment d’una jove deficient mental l’any 2.000. El sacerdot va ser apartat per la Generalitat del lloc que ocupava, professor de Religió a l’escola Gabriel Castellà, després de ser denunciat per diversos pares per presumptes abusos sexuals a nenes del centre.

Els fets pels que va ser jutjat ahir es remunten al 14 de juny del 2000, essent rector de la parròquia de Fàtima d’Igualada, quan la pressumpta víctima, que  tot i tenir 24 anys té una edat mental de sis anys, va arribar a casa, després d’haver anat a la rectoria, reclamant que es volia canviar perque estava mullada.

La noia va acabar per explicar a la seva mare que el rector l’havia ficat al lavabo i després de tocar-la i refregar-li el cos, va acabar ejaculant.

El capellà va al·legar en el judici que es tracta d’una manipulació a causa d’una enemistat veïnal. Tot i així, es va negar a sotmetre’s a proves d’ADN per comprovar si el semen dels pantalons era seu.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento