Retocs alternatius per a la cançó de bressol

  • Actuen Pastora, Sidonie, Miqui Puig o Delafé y las Flores Azules.
  • Revisen el repertori musical per als nadons.
Delafé y las Flores Azules.
Delafé y las Flores Azules.
ARXIU
Delafé y las Flores Azules.

El Gran Teatre del Liceu es presta a un concert diferent i multitudinari. Astrud, First Aid Kit, Mendetz, Standstill, The Pinker Tones, Vetusta Morla, Pastora, Delafé y las Flores Azules, Miqui Puig, Sidonie i Zahara amb Ricky Falkner es reuneixen per oferir un directe solidari organitzat per la plataforma SuperNanas de la Fundación TheLoveComes.

Aquest recital coincideix en dates amb el llançament del segon volum del disc recopilatori SuperNanas, que inclou 14 temes nous que també compten amb les col·laboracions afegides de

Coque Malla, El Petit de Cal Eril, Enrique Bunbury, Fundación Tony Manero, Iván Ferreriro, la Mala Rodriguez, Mishima, Pastora, Rubén Pozo (Pereza) i Kike Suárez & La Desbandada i The New Raemon amb Maria Rodés.

Save The Children

Cadascuna de les cançons que formen part d’aquest treball es poden descarregar per un euro des del lloc web www.supernanas.org. La recaptació obtinguda per mitjà de les vendes dels cd i de les descàrregues anirà destinada al projecte internacional Todos Contamos, impulsat per l’ONG Save The Children, amb què es pretén reduir la mortalitat infantil. Els organitzadors destaquen que les Supernanas no són "per dormir, sinó per somiar".

*Gran Teatre del Liceu. La Rambla, 51-59. Avui a partir de les 20.30 hores. Preu de les entrades: dels 15 als 30 euros. Més informació al lloc web www.supernanas.org.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento