Obres a la carretera i a la Línia 1 de Metro complicaran el pont

  • Mig milió de cotxes sortiran de l'àrea metropolitana a partir de divendres.
  • La C-58, l'AP-7, la C-31 i les vies properes a l'esquí, entre les més conflictives.
Retenciones en carretera.
Retenciones en carretera.
ARCHIVO
Retenciones en carretera.

El pont de la Puríssima suposarà el moviment de centenars de milers de catalans que, o bé es quedaran a la seva ciutat i aprofitaran per fer compres nadalenques, o bé dedicaran els cinc dies a trepitjar la primera neu a les pistes. En tot cas, hauran de tenir en compte els punts calents de la xarxa viària i les obres a la línia L1 del metro.

Prop de mig milió de vehicles sortiran de l’àrea metropolitana de Barcelona entre aquest divendres 3 i el dissabte 4 de desembre. Els punts més complicats de la xarxa viària tornaran a ser, segons previsions del Servei Català del Trànsit, la C-16 i C-17, al voltant de les pistes d’esquí, i la carretera N-145, d’entrada i sortida d’Andorra.

A Barcelona, les obres de construcció del carril Bus-VAO a la C-58 i el consegüent estrenyiment de la via de ben segur que hi complicaran la circulació. Una altra via conflictiva serà l’AP-7 i la C-17, a Barcelona. A Girona, la C-31, pel seu desdoblament a Castell-Platja d’Aro, també pot crear embussos.

La L1 quedarà afectada

Des de dissabte fins dimarts, i per obres, el tram de la línia L1 de metro entre Hospital de Bellvitge i Avinguda del Carrilet estarà fora de servei. Durant el pont es cobrirà aquest tram amb un servei especial de busos que funcionarà amb el mateix horari del metro.

Renfe té previst reforçar durant el Pont de la Puríssima l’oferta de trens de Llarga Distància, arran de l’habitual increment de la demanda durant aquests dies. Per contra, la Mitjana Distància "no es pot reforçar", segons fonts de la companyia. L’oferta ja és al màxim possible. D’altra banda, set línies d’autobús de Barcelona modifiquen durant aquests dies el seu recorregut.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento