El lífting a 600 carrers ja arriba a tot Barcelona

Es farà en dos anys. El lífting que ha de netejar la cara a 600 carrers i places de la ciutat va arribar ahir a tots els districtes, un any després de la seva primera presentació en públic.
Durant aquest any, començaran 390 actuacions, que es faran en paviments, senyals, voreres, verd urbà, semàfors, fonts i en l’enllumenat públic.

L’alcalde de Barcelona, Joan Clos, va passejar ahir pel carrer de Sant Pau, al Raval, i va ensenyar alguns dels aspectes que es milloraran gràcies al que anomenen Pla de manteniment integral. Clos va explicar que «una vegada superada la fase de les grans obres», una de les «prioritats» de l’Ajuntament són les petites obres que, fins el 2007, s’enduran fins a 95 milions d’euros.

Per sobre la Diagonal

Gran part dels carrers de la ciutat on s’aplicarà aquesta millora integral estan per sobre de l’Avinguda Diagonal, concretament als barris dels districtes de Sarrià-Sant Gervasi, l’Eixample i Sant Andreu. El Poble Sec també serà un dels que més millorarà el seu aspecte. A Ciutat Vella, els carrers afectats són Sant Pau, de les Flors, Abad Safont, Plaça Padró i Parc de la Ciutadella.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento