Els carters dels Reis recullen ja les cartes

Al port: FIns demà es pot visitar el Pailebot Santa Eulàlia per dins i deixar els escrits a diferents mercats de la ciutat.
Un nen entrega la seva carta al patge reial al Pailebot Santa Eulàlia, ahir a la tarda.
Un nen entrega la seva carta al patge reial al Pailebot Santa Eulàlia, ahir a la tarda.
Jordi Soteras
Un nen entrega la seva carta al patge reial al Pailebot Santa Eulàlia, ahir a la tarda.
Melcior, Gaspar i Baltasar estan a punt d’aterrar un altre cop a Barcelona. De moment, ja han enviat els seus emissaris per recollir les cartes dels nens i nenes de la ciutat que no volen esperar a la cavalcada.

No hi haurà districte de la ciutat sense un punt de recollida de cartes a llocs diversos, com mercats o centres cívics. Els llocs i els horaris d’aquestes cites ineludibles es detallen a la pàgina www.bcn.es.

Els qui s’apropin fins al Moll de la Fusta poden aprofitar, de pas, per admirar l’interior del Pailebot Santa Eulàlia, la mateixa embarcació que la nit del 5 de gener portarà Ses Majestats fins a Barcelona.

En un ambient molt diferent, als Mercats Municipals, també es podrà deixar la carta. Avui a les deu del matí, els carters estaran preparats al de l’Abeceria Central, Galvany, Guinardó i la Boqueria. Cap al migdia, la recepció als nens es farà als mercats de la Concepció, la Mercè, Montserrat, Santa Caterina i Sants. La recollida de cartes s’estendrà fins la vigília de Reis.

* Moll de la Fusta. Fins al 4 de gener. D’11 a 19 hores. Gratis.

Ses Majestats entren a la xarxa

Ses Majestats han entrat de ple en l’era de les noves tecnologies, especialment pensant en els nens que no es poden desplaçar fins els punts on seran els carters. A través de la pàgina web de l’Ajuntament de Barcelona, els més petits poden escriure una carta per deixar constància dels regals i desitjos que volen. A més, es pot llegir el missatge del patge Gregori, l’ambaixador dels tres Reis Mags, i un munt d’endevinalles sobre la festivitat del 6 de gener.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento