El poder d’ imaginar

El 43è Festival de la Infància converteix dos pavellons de la Fira de Barcelona en una gran ludoteca amb jocs, activitats i concerts.
.
.
Foto
.
El Festival de la Infància de Barcelona ofereix aquest Nadal als nens i nenes un bon grapat de propostes per a no aburrir-se. Fins al dia 4 de gener, la 43ena edició d’aquest emblemàtic festival organitza més d’un centenar d’activitats lúdiques en un espai de 43.000 metres quadrats.

La música és un dels plats forts de l’esdeveniment i així quedarà demostrat avui divendres amb la visita del representant espanyol a la passada edició d’Eurojúnior, Antonio José, en la imatge (Pavelló 1; 12.00 hores), que presentarà l’èxit que li va valer el segon lloc al certamen europeu, Te traigo flores.

Per no parar

L’espai del Club Súper 3 seguirà oferint una oferta de karaoke amb les cançons més conegudes de les sèries de dibuixos animats de Televisió de Catalunya (TVC). Altres punts d’interès són la rèplica del Laberint d’Horta, la pista de gel, el circuit de quads i de bicicletes, la pista hípica de ponis i l’atracció de llits elàstics, amb les que tots  els nens podran gaudir d’aquesta gran ludoteca que cada Nadal acull el recinte de la Fira de Barcelona.

* Fira de Barcelona. Avinguda de la Reina Maria Cristina, s/n. De les 11.00 a les 20.00 hores. Preu: 7 euros (entrada per a tot el dia) i 5 euros (a la tarda, de les 16.00 a les 20.00 hores). Els menors de 3 anys entren gratis. Descomptes amb el carnet del Club Súper 3 i el de famílies nombroses. Més infomació a la pàgina web: www.firabcn.es

Fomentant l’esport

Unes 90 entitats dels sectors de l’alimentació, l’entreteniment, els llibres i l’esport estaran distribuïdes pels pavellons 1 i 2 i per la plaça de l’Univers de Fira de Barcelona. Un dels pavellons es dedicarà als esports amb activitats promogudes pel Consell Català de l’Esport.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento