L'espectacle dels campionats d'atletisme

  • Serà un acte de 90 minuts visual i sonor, amb dansa i acrobàcia
  • Als voltants de la Font Màgica de Montjuïc a Barcelona.

L’Avinguda de Maria Cristina i la Font Màgica de Montjuïc s’il·lumen encara més aquesta nit amb la celebració en aquest privilegiat indret de la cerimònia inaugural del Campionat Europeu d’Atletisme de Barcelona.

Serà un espectacle obert a tota la ciutadania i els esportistes que donarà molta rellevància a l’impacte visual, la dansa i l’acrobàcia. Dirigeix el macromuntatge Hansel Cereza, un dels fundadors de la companyia teatral catalana La Fura dels Baus.

Cereza va afirmar uns dies enrere que "serà una cerimònia especial, atractiva, innovadora i, sobretot, diferent". Va avançar que l’aigua de la Font Màgica serà, a més, un integrant cabdal de l’esdeveniment. Cereza ha estat, a més de furero, coreògraf aeri del Cirque du Soleil, el prestigiós circ canadenc.

També, va ser un dels artífexs de la inauguració dels Jocs Olímpics de Barcelona del 1992, que va sentar un precedent en aquest tipus d’actes. La cerimònia durarà 90 minuts, amb 20 dedicat a la desfilada dels atletes participants, amenitzada per L'Himno para Europa, una composició per a l’ocasió creada per Nacho Cano.

*Av. Maria Cristina. 22.00 h. Gratis.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento