Un recorregut pels ritmes dels continents

  • Richard Bona és un dels millors 'jazzmen' del món.
  • Desplega la seva fusió amb una altra figura, Béla Fleck.
El baixista i cantant de jazz, Richard Bona.
El baixista i cantant de jazz, Richard Bona.
ARXIU
El baixista i cantant de jazz, Richard Bona.

Cara a cara entre dues de les grans figures del jazz actual. El baixista i cantant Richard Bona i el banjo Béla Fleck ofereixen aquest dilluns un doble concert a Barcelona en què demostraran les seves dots creatives i justificaran per què són considerats dos dels principals representants del gènere en l’actualitat.

Així, el camerunès Richard Bona presentarà el seu darrer treball discogràfic, cinquè de la seva carrera: The Ten Shades of Blues. En aquest àlbum, el jazzman fa un viatge musical i uneix totes les que són i han estat les seves inspiracions musicals i que van des dels ritmes de la seva Àfrica natal al blues i el jazz americans, passant pels sons de l’Índia i la influència europea.

Per la seva banda, Béla Fleck estarà acompanyat pel contrabaixista Edgar Meyer i el mestre de la tabla hindú Zakir Hussain. Tres figures a què el seu afany d’experimentar les ha dut a compartir sales de concerts i estudis de gravació. De fet, interpretaran els temes del seu primer disc conjunt, Melody of Rhythm: Triple Concerto & Music for Trio, que han ideat i compost ells mateixos.

L’Auditori. Sala 1 Pau Casals. Lepant, 150. A partir de les 21.30 hores. Preu de les entrades, entre 30 i 40 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento