La Festa de la Lectura omple de jocs el TNC

Infantil: La iniciativa cultural ‘Què llegeixes?’ ha convidat des d’Internet a llegir a milers de persones. Avui celebra la cloenda.
El joc Què llegeixes? Connecta’t als llibres, amb què la Institució de les Lletres Catalanes ha animat des d’Internet a descobrir i gaudir de la lectura, ha arribat a la seva fi. El vestíbul del Teatre Nacional (TNC) acomiada aquest joc, dut a terme durant els darrers tres mesos, amb una Festa de la Lectura a la qual estan convidats els lectors més joves. Hi haurà diferents espais interactius relacionats amb els llibres i la lectura. Durant la jornada lúdica d’avui també es lliuraran els premis als millors 150 jugadors.

Del 15 de setembre al 15 de desembre d’enguany s’han inscrit en aquesta iniciativa a Internet un total de 10.029 jugadors. Tots ells han comentat llibres des de la Xarxa i han convidat altres lectors a llegir-los.

* Vestíbul del TNC. Pl. de les Arts, 1. A les 11.30 h. Gratis. Reserva prèvia al tel. 93 316 28 36 i a la pàgina web www.quellegeixes.net. Els menors d’edat han d’anar acompanyats d’un adult.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento