Musicals a les altures

Els Ki-Kids volen pujar a la Lluna en el Condal i ‘El més petit escura-xemeneies’ està decidit a treballar a dalt de les cases amb el seu pare.
Àngel Llàcer, envoltat dels actors que donen vida als Ki-Kids en el teatre.
Àngel Llàcer, envoltat dels actors que donen vida als Ki-Kids en el teatre.
Foto
Àngel Llàcer, envoltat dels actors que donen vida als Ki-Kids en el teatre.
Els teatres aprofiten les vacances dels més menuts i aquests dies inunden les cartelleres amb tota mena d’espectacles infantils. Dos musicals completen la variada oferta de circ, Pastorets i altres propostes escèniques per a nens del Nadal.

El Versus Teatre acaba d’estrenar El més menut escura-xemeneies, un conte musical sobre un nen petit que acompanya el seu pare, la nit de Nadal, a netejar una xemeneia. En Pol està decidit a treballar en el mateix ofici que el seu pare per poder estalviar i comprar-se un patinet.

La màgia dels Ki-Kids és el títol de la proposta que l’omnipresent Àngel Llàcer ha portat al Teatre Condal. L’exprofessor d’OT escriu i dirigeix aquest musical que parla sobre l’amistat a través de les imaginatives aventures d’uns nens que han de viatjar a la Lluna per ajudar la seva amiga Pekas.

L’obra proposa una immersió lingüística lúdica, ja que els actors barregen català i anglès en les cançons. Pensat per a nens d’entre 3 i 6 anys, ara són actors de carn i ossos els qui interpreten els personatges de la sèrie de dibuixos Ki-Kids.

* Castillejos, 179. Diss., 12.30 hores. 7 euros / Paral·lel, 91. Diss., 12 hores. 10 euros.

Una companyia amb història

La companyia Teatre de la Nau Menuda fa 17 anys que es dedica al teatre infantil. Va començar l’any 1988 amb l’espectacle Els músics de Bremen, dels germans Grimm, i des de llavors ha posat en escena diferents recopilacions de contes, com una de Mercè Rodoreda, l’any 2000. Ara presenten El més petit escura-xemeneies.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento