Nadal amb l’aventurer Massagran

Teatre: ‘Les aventures de Massagran’, peripècies en català de l’heroi de la literatura infantil, s’estrenen al TNC.
Massagran conviu en la història original amb les tribus africanes, a les quals va conèixer gràcies als seus viatges per mar.
Massagran conviu en la història original amb les tribus africanes, a les quals va conèixer gràcies als seus viatges per mar.
Teresa Miró
En Massagran és un heroi literari i un referent per a generacions senceres de catalans que s’han empassat amb avidesa les aventures d’aquest adolescent eixerit que va inventar-se l’escriptor Josep Maria Folch i Torres, l’autor d’Els Pastorets, a principis del s. XX.

Les primeres historietes d’en Massagran es van publicar a la revista juvenil En Patufet l’any 1910. Durant aquestes festes nadalenques, nens i adults podran recordar el personatge i les seves vivències en un espectacle teatral familiar concebut i adaptat del text original pel director Joan Castells.

Les aventures extraordinàries d’en Massagran presenta un noi atrevit i enamorat de la mar, que s’enrola en un vaixell per conèixer el món. Descobrirà al costat del seu gos Pum nous països i cultures convivint, per exemple, amb tribus africanes. L’obra, d’una hora de durada, implica sis actors.

* TNC. Sala Petita. Pl. de les arts, 1. 18.00 hores. 10 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento