Agafar un taxi serà un 6,9% més car a partir d’aquesta mitjanit

La baixada de bandera puja 0,15 euros. Ara costarà 1,45 euros i cada kilòmetre valdrà 0,78. No hi ha increment en els suplements.
Les noves tarifes del taxi comencen a aplicar-se aquesta mitjanit. A l’igual de tot el transport públic, el taxi també puja per sobre del que ho fan els sous, concretament un 6,9%.

Els taxistes mantindran el mateix preu en els suplements de l’aeroport (3 euros), embalums (0,90 euros) i animals domèstics (1 euro).

A la nit costarà més

La baixada de bandera s’apujarà 0,15 euros, tant la diürna com la nocturna, mentre que el kilòmetre recorregut costarà 0,04 euros més que ara. Així, la baixada de bandera diürna sortirà per 1,45 euros i cada kilòmetre recorregut valdrà 0,78 euros. A la nit, la baixada de bandera costarà 1,55 euros i cada kilòmetre, 1 euro. L’hora d’espera durant el dia ascendrà a 16,95 euros i, a la nit, de 17,42; mentre que la carrera mínima a l’aeroport serà de 12,30 euros, 0,60 euros més del que val ara.

Els carburants tenen la culpa

El regidor de Mobilitat i Seguretat de l’Ajuntament, Jordi Hereu, va justificar ahir la pujada mitjana del 4,7% de les tarifes del transport públic -el títol més venut, la T-10, ho farà un 5,1%- a la «forta alça» dels carburants. Hereu va recordar ahir als ciutadans que ells només paguen el 44% del que costa el servei. El PP creu que l’augment de tarifes farà que hi hagi menys usuaris.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento