L’àrea verda escampa la venda de cotxes al carrer

Sant Adrià de Besòs i Badalona creen ordenances contra aquesta pràctica il·legal.
A Sant Adrià hi ha vehicles que fins i tot són anuncis amb rodes, com aquest.
A Sant Adrià hi ha vehicles que fins i tot són anuncis amb rodes, com aquest.
Jordi Soteras
A Sant Adrià hi ha vehicles que fins i tot són anuncis amb rodes, com aquest.
Barcelona ha aconseguit eradicar la venda de vehicles a la via pública des que ha implantat zones blaves i àrees verdes. El problema, però, s’ha traslladat a altres ciutats metropolitanes que, com Sant Adrià de Besòs i Badalona, s’han afanyat a modificar les seves ordenances davant la proliferació d’aquesta pràctica de venda il·lícita.

Com explica la regidora de Seguretat Ciutadana de Sant Adrià, Elisabeth Navas, «en un any hem detectat centenars de vehicles en venda», precisament, quan a Barcelona s’ha implantat la nova modalitat d’estacionament. El sistema fins ara era fotografiar el vehicle i esperar set dies per denunciar-lo, però les empreses ja es coneixen els procediments.

A tall d’exemple, la regidora explica que coneixen la procedència d’aquests vehicles: «és una empresa que distribueix cotxes i que en el sector és molt coneguda».

Feta la llei feta la trampa. I és que els cotxes en venda han de  tenir una assegurança obligatòria «que només serveix per tenir-los en un lloc tancat d’exposició», però en cap cas cobreix els vehicles estacionats al carrer.

Fins ara, la Policia Local ha localitzat els vehicles amb el rètol a la zona de Joan XIII, als entorns de l’Alcampo i a l’estació de Renfe.

Digue’ns

... on hi ha cotxes en venda

Explica’ns-ho a...

E-mail: noesven@20minutos.es

Correu: Pl. Universitat, 3, 7 è 3A.

O a www.20minutos.es

Mostrar comentarios

Códigos Descuento