Cusen a ganivetades un jove en plena plaça Catalunya

Diversos testimonis van veure com dos homes marxaven corrents després de l’agressió. El noi va ser ferit al cap i al pit.
Un noi d’uns 25 anys va ingressar ahir molt greu a l’Hospital Clínic després de rebre diferents ganivetades al cap i al pit. L’agressió es va produir a les 7.36 del matí a la plaça Catalunya, cantonada amb la Ronda Universitat, davant d’una entitat bancària. Els Mossos d’Esquadra investiguen el cas i busquen els autors de l’agressió.

De moment, compten amb el testimoni de dues persones que van poder veure com dos homes fugien corrents després dels fets.

Els dos testimonis van explicar que la víctima, que anava ben vestida, va quedar estesa a terra sobre un bassal de sang: «Estava estirat a la vorera, en una postura inversemblant, i semblava mort».

Vigilants de seguretat

Els primers que van arribar al lloc de l’agressió van ser els vigilants de seguretat de les entitats bancàries properes, que van poder ajudar la víctima i trucar els Mossos. De moment, la Policia catalana no descarta cap hipòtesi i desconeix els motius de l’apunyalament.

Tant a l’hotel com als comerços de l’entorn no sabien ahir ben bé què havia passat, però alguns d’ells van decidir extremar les mesures de seguretat durant aquesta matinada per por que es pugui tornar a produir algun incident similar.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento