Don Quixot i Sancho Panza viatgen en tren

Un grup teatral recrea els seus diàlegs dins dels Rodalies i una exposició a plaça Catalunya explica la novel·la de Cervantes.
Si avui han d’agafar la línia 1 de Rodalies, entre l’Hospitalet i Badalona, que no els estranyi trobar-se amb un grup d’actors que pujaran als combois i començaran a parlar en el castellà del Segle d’Or.

Interpreten Don Quixot i Sancho Panza i recrearan alguns diàlegs de la novel·la de Cervantes. Renfe se suma així a les celebracions del quart centenari de la publicació de la, per molts, millor novel·la de la Història. A més, des d’aquest cap de setmana, ja es pot visitar una exposició al vestíbul de l’estació de Rodalies de plaça Catalunya.

La mostra és com un llibre obert, format per 32 panells-pàgines on s’expliquen diferents aspectes de l’obra. A més, a una pantalla es poden veure escenes de les principals pel·lícules que han tingut el Quixot com a inspiració. Durant la visita, sona una gravació que recull fragments d’obres clàssiques i contemporànies.

Si visita l’exposició, que estarà instal·lada fins a l’11 de desembre, i presenta un bitllet de transport vàlid a l’Oficina d’Atenció al Client de plaça Catalunya, li regalaran un dels 6.000 exemplars del Quixot que han editat per l’ocasió.

* L’Oficina d’Atenció obre de 8.30 a 14 i de 15 a 20 hores els dies laborables.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento