Explosió de gas amb un ferit a l’Hospitalet

La deflagració es va produir a uns baixos que feien de pis i magatzem alhora. Una desena de famílies van ser desallotjades.
.
.
ACN
.
L’explosió d’una bombona de gas butà als baixos d’un immoble del número 42 del carrer Holanda, al barri de La Torrassa de l’Hospitalet de Llobregat, va provocar ahir un ferit greu per cremades i l’alarma al veïnat.

La deflagració es va produir al migdia i va provocar cremades de primer i segon grau en el 50% del cos a la víctima, Santiago D. R., de 46 anys, que estava als baixos. Aquest espai era utilitzat com a magatzem i també com a habitatge.

Famílies desallotjades

José Miguel Flores, que treballa a una empresa del costat, va explicar què va fer en sentir l’explosió: «primer he tallat el gas, he entrat als baixos, l’he cridat, he vist que estava allà assegut mig despullat i llavors ja han vingut els bombers».

A primera hora de la tarda, les 10 famílies de l’immoble van poder tornar a casa després que els tècnics comprovessin que l’estructura de l’edifici no s’havia danyat.

Alarma per una fuita a Cervelló

La carretera N-340 va estar tallada ahir durant més de tres hores a l’entrada de Cervelló, venint des de Barcelona, a causa del trencament d’una canonada de gas provocat per uns operaris que estaven fent una rasa a aquesta zona. El trànsit es va desviar per la B-24, la variant de Cervelló.

Flors al lloc de la tragèdia

L’Ajuntament de Tarragona va acordar ahir enderrocar tot l’edifici afectat per l’explosió de gas mortal de dijous passat. Davant l’immoble, les flors que hi han deixat els tarragonins recorden la tragèdia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento