La veu del carrer

Trobats i entrevistats al carrer d’en Xuclà
Carles Sagarra. Pinche de cuina, 42.

«El món acabarà malament». «Crec que el món en general acabarà malament. El que està passant a França es pot generalitzar, radicalitzar-se i arribar a confrontar els països rics i els pobres. L’excés de demografia fa que hi hagi guerres cícliques i es comença de nou. Són èpoques cícliques i crec que estem a l’inici d’una d’aquestes».

Martí Casas. Periodista, 27.

«Els pisos són cars i el lloguer no és assequible». «Sóc de Roda de Ter i m’agradaria quedar-me a viure aquí. Visc amb la meva parella de lloguer al Raval, però el mercat del lloguer tampoc és gaire assequible. Hi ha molts pisos buits i crec que s’hauria de fer alguna cosa. A l’Ajuntament sembla que l’importa més fer hotels de luxe».

Nelly Aromin. Camarera, 31.

«Me gusta vivir aquí porque estás cerca de todo». «Soy filipina y llevo 10 años aquí. Vivo en Joaquim Costa y trabajo en la calle Montcada. Voy caminando a trabajar. La ciudad está bien y me gusta vivir aquí porque está cerca de todo, hay tiendas, mercado, etc. Lo que menos me gusta del Raval es el ruido de los coches y los bares».

Mª Dolores López. Empresaria, 55.

«Me declaro republicana». «Me preocupan los robos y la inseguridad ciudadana. Creo que los ciudadanos estamos desasistidos. Los políticos van con aire de inmortales, parece que no vivan aquí. Hace falta una renovación. Además, me declaro republicana, la monarquía ha bajado a 0».

Angels Largo. Professora teatre, 34.

«La paga per maternitat és ridícula». «Crec que quatre mesos de baixa per maternitat és molt poc i la paga de l’Estat és ridícula. La paga de la Generalitat també em sembla ridícula. També trobo injust que només rebin aquest ajut les mares que treballen fora de casa».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento