El Dandi Sentimental

El Dandi Sentimental

El Dandi Sentimental
El compositor posa a l’estil cavaller medieval, amb armadura i (Tot.Arxiu)
Ampliar
La veu emocionant de Rufus Wainwright omple Razzmatazz.
El músic nord-americà Rufus Wainwright torna a Barcelona per captivar amb la seva màgia i ironia. Fill de dues figures de la música pop americana, Loudon Wainwright III i Kate McGarrigle, Rufus és un artista sense complexes, capaç de barrejar tots els sons que siguin necessaris per enlluernar el públic i superar-se a cada LP.

Presenta Want Two, continuació de Want One que incorpora perles com The One You Love i The Art Teacher. A totes elles, el piano de Wainwright, artista convidat a l’últim treball de Antony & the Johnsons, pren el protagonisme.

Precediran a Wainwright els barcelonins Facto Delafé y Las Flores Azules, un tercet situat entre el hip hop i el pop, ja que combinen el parafrasejat del hip hop amb melodies i estructures més pròpies del rock, el pop, el soul o l’electrònica.ignasi pujol.

* Razzmatazz. Almogàvers, 122. Diumenge, a les 20.15 h. 25 euros.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/64475/0/dandi/sentimental/emocionant/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios