Una nova aventura de veu i piano

  • Arriba el compositor Michael Nyman.
  • Acompanyat del cantant David McAlmont.
  • Estrenen el seu projecte, The Glare.
Michael Nyman.
Michael Nyman.
ARXIU
Michael Nyman.

Com acostuma a ser habitual darrerament, una xarxa social va servir perquè dos grans de la música, cadascun en el seu estil, concretessin una col·laboració que va culminar en forma de disc. A través de Facebook, el compositor Michael Nyman, autor de mítiques bandes sonores com El Piano o El marit de la perruquera, i el cantant de pop i soul David McAlmont van donar vida al projecte The Glare, un compendi de cançons ja publicades, a les quals McAlmont va posar lletra. Després de fer-lo rodar en directe, a principis del 2009, va esdevenir un àlbum a l’octubre.

Els errors bancaris (Take The Money And Run), l’explotació sexual (City of Turin), l’eutanàsia (Friendly Fire), els correus de la droga (In Laos) o la visió que projecten els realities televisius (The Glare) són alguns dels temes que, narrats en primera persona, es tracten al disc.

La versió en directe del projecte The Glare s’estrena ara a Barcelona. Ho fa en el marc del Festival del Mil·lenni i després de passar pel Circo Price madrileny. El capitanegen els seus líders: Nyman, acompanyat per la seva banda, que inclouen instruments de corda i de vent, i McAlmont, autor de totes les lletres i que, per escriure-les, es va inspirar en les obres del pintor francès del segle xix Théodore Géricault.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento