Wintercase, l’altaveu dels més independents

El festival dóna avui llum verda a la sala Razzmatazz amb les bandes Delays, The Go-Betweens i Teenage Fan Club.
Delays són angelicals tant a l’estètica com a les melodies.
Delays són angelicals tant a l’estètica com a les melodies.
Foto
Delays són angelicals tant a l’estètica com a les melodies.
El Festival Wintercase, icona independent, arriba a Barcelona carregat de música alternativa. Els escocesos Teenage Fan Club són un grup atípic. Precursors del grunge durant els noranta, es tracta d’una de les bandes més alegres i lluminoses dels darrers temps.

El grup té tres compositors, Norman Blake, Gerard Love i Raymond McGinley, amb el mateix pes i capacitat per crear melodies enlluernadores.

Després de 15 anys de carrera, publiquen un dels seus millors treballs, Man-Made, pel qual han comptat a les tasques de producció amb John McEntire de Tortoise, gurú del moviment post rock.

Assolits 27 anys i vuit àlbums, The Go-Betweens presenten ara emparats pel Wintercase Ocean’s Apart, disc amb el que ofereixen una oportunitat única de gaudir d’un grup dels que fan llegenda. Per últim, ens visiten Delays, formació presidida per la veu angelical de Greg Gilbert.

El seu àlbum de debut, Faded Seaside Glamour, va confirmar les millors expectatives dipositades en ells pel públic i els expertos, amb temes com Wonder Years, On o la romàntica Wanderlust. Ara, a punt de publicar el seu segon disc, Delays es deixen veure a Espanya per primer cop a la seva trajectòria.

* Sala Razzmatazz. Almogàvers, 122. Avui divendres. Entrada anticipada: 18 euros i a la taquilla 20 euros.  Més informació del festival a la página web: www.wintercasesanmiguel.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento