Reparteixen llaunes de sardines per denunciar que van anxovats al tren

La protesta, a l’estació de Plaça Catalunya, vol simbolitzar que els usuaris de Rodalies van apretats i que fan falta més inversions.
Una usuària rep una llauna de sardines, ahir.
Una usuària rep una llauna de sardines, ahir.
Hugo Fernández
Una usuària rep una llauna de sardines, ahir.
Els usuaris de Renfe que viatgen amuntegats als vagons de Rodalies a les hores punta –passa el mateix al metro– es van sentir ahir identificats amb la ingeniosa actuació que la coordinadora contra el Quart Cinturó va realitzar a l’estació de Plaça Catalunya: van repartir 1.000 llaunes de sardines i un full informatiu on es denunciava aquesta situació, a la vegada que demanaven més inversions a la xarxa ferroviària.

Segons el secretari d’Acció Territorial de CCOO, Vicenç Tarrats, la protesta pretenia «visualitzar les condicions de Rodalies, on els viatgers van com sardines en llauna» a l’hora punta.

Servei insuficient

L’Associació per la Defensa i l’Estudi de la Natura va assegurar que «els trens de Rodalies són insuficients i estan massificats, a més, la situació de les estacions és cada cop més depriment i gairebé no se’n fa manteniment». Reclama noves línes.

Digue’ns

... què en penses

Explica’ns-ho a...

E-mail: noesven@20minutos.es

Correu: Pl. Universitat, 3, 7 è 3A.

O a www.20minutos.es

Oposició al Quart Cinturó

L’acte d’ahir a l’estació de Plaça Catalunya estava emmarcat dins la Campanya Contra el Quart Cinturó, que pretén que el Quart Cinturó que la Generalitat vol al Vallès sigui utilitzat per millorar la xarxa de tren i no per al trànsit de vehicles. «Estem en contra que es prioritzi la mobilitat privada sobre el transport públic», va dir ahir el representant de CCOO, Vicenç Tarrats, que demana a la Generalitat «un canvi d’orientació». Aquests dies es negocia a Madrid la inclusió dins els pressupostos generals de l’Estat d’una partida destinada a la construcció d’aquesta carretera que uniria Abrera i Granollers.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento