Denuncien que en alguns jutjats es desaconsella anar-hi amb un advocat

Denuncien que en alguns jutjats es desaconsella anar-hi amb un advocat

Sense garanties. El Col·legi d’Advocats de Barcelona va denunciar ahir que en alguns jutjats s’aconsella a les víctimes d’algun delicte no contractar els serveis d’un lletrat.
És el cas de Lucía Murillo, una de les dues violades per un jove de Martorell condemnat a 26 anys de presó. La dona, en no tenir representació, legal no és part en el cas i, per tant, no ha tingut cap dret a recórrer la sentència ni accedir al sumari, per exemple. El Col·legi d’Advocats assegura que en els últims dies s’han documentat en dos jutjats com a mínim. En un comunicat expliquen que el funcionari de torn diu que un advocat «no és necessari», «no faria més que enredar-ho tot» o que «no demanaria més del que demanarà el fiscal». El Col·legi adverteix que això «suposa un perjudici» per a la víctima, que veu «limitada la seva defensa».
Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/613/0/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios