Els impostos municipals es comencen a pagar aquest divendres

  • Badalona obre la veda amb guals i Terrassa amb béns immobles.
  • Barcelona 'inaugura' la temporada de tributs l'1 de febrer amb l'IBI i la tancarà amb residus.

Toca gratar-se la butxaca. Aquest divendres comença el període per pagar els impostos municipals. Els primers municipis a cobrar-los seran Badalona i Terrassa. En el cas de la ciutat de Barcelona, el calendari s’estén fins al desembre.

Ciutat a ciutat

Badalona: Entre avui i el 16 de març es pot pagar l’impost de guals; el de vehicles, des del 15 de febrer; l’IBI, des del 15 d’abril, i l’impost d’activitats econòmiques, a partir del 15 de maig.

Barcelona: Els béns immobles es començaran a abonar l’1 de febrer;_el de vehicles, des del primer de març; els guals, a partir del 15 de febrer, com també els elements annexos, mentre que en les activitats econòmiques i en els residus, el pagament s’ha de fer des de l’octubre.

Castelldefels: L’impost sobre vehicles es començarà a pagar l’1 de març; els rebuts domiciliats de l’IBI, des del 3 de maig; l’IAE, l’1 de setembre i el clavegueram, l’1 de juny, com els residus.

L’Hospitalet: L’impost de vehicles s’abonarà des de l’1 de març, com també els guals; l’IBI, el primer de maig, i l’IAE, des del 15 d’octubre.

Mataró: Vehicles i guals s’abonaran des de l’1 de febrer; l’IBI, des del 30 d’abril; l’IAE, taxes de brossa o animals, des del 3 de setembre.

Sabadell: El municipi encara no té tancat el calendari.

Sant Cugat: L’IBI es pagarà també des del 30 d’abril, com els guals; l’impost sobre els vehicles, a partir de l’1 de febrer; l’IAE, des del 3 de setembre, i els rebuts per a la recollida de residus es carregaran des del 8 de maig.

Santa Coloma: Sense el pressupost del 2010 aprovat, la ciutat recaptarà l’impost sobre vehicles des de l’1 de març; el de béns immobles, des del 3 de maig, i l’IAE, des de l’1 d’octubre.

Terrassa: Avui és el primer dia per a l’IBI; el 15 d’abril, per a vehicles; el 17 de maig, per a l’IAE, i des del juny, tinença d’animals i residus.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento