Les altres cançons de Nadal

  • Anímic i El Petit de Cal Eril fan seu el repertori nadalenc.
  • També el reversionen des de l'Auditori.
Anímic alimenten l'esperit nadalenc des del folk.
Anímic alimenten l'esperit nadalenc des del folk.
ARXIU
Anímic alimenten l'esperit nadalenc des del folk.

El Nadal és a punt d’arribar. I dos dels grups revelació de l’any de folk-pop en català fan pinya per celebrar les Festes, musicalment parlant, a la seva manera. Anímic i El Petit de Cal Eril publiquen un EP nadalenc a quatre mans i el presenten aquest vespre a la sala de cambra de l’Auditori de Barcelona.

Al concert previst se sumaran amics que els ajudaran a presentar els discos respectius de cada grup: Himalaya, en el cas d’Anímic, i I les sargantanes al sol, d’El Petit de Cal Eril (ambdós treballs els han editat aquest mateix any).

El repertori nadalenc l’interpretaran conjuntament a la darrera part de l’espectacle, després de les presentacions discogràfiques individuals. El Petit de Cal Eril canta a la malenconia amb el seu inconfusible accent de ponent. Explica històries senzilles, de poble i de contacte amb la natura.

El seu folk és psicodèlic, orgànic, càlid, experimental, naïf i popular. Els instruments que vesteixen l’univers de l’artista semblen prestats de la més tendra infància: flautes, xilòfons o sorolls inclassificables, entre molts d’altres.

Anímic tenen igualment una gran connexió amb la natura en un esperit de comuna que desenvolupen des d’una masia de l’interior del país. El folk del grup és personal, emocionant, preciosista i màgic. Louise i Ferran parlen de la vida, la mort, l’amistat i l’amor en llengua anglesa i catalana. Un bilingüisme tan natural com el seu concepte musical. Els directes d’Anímic es recolzen en projeccions audiovisuals que tenen lloc a temps real.

•Auditori. Lepant, 150. Avui a partir de les 21.00 hores. Preu de les entrades: 15 euros. www.auditori.org.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento