Veïns i botiguers triaran com paguen l'àrea verda a Barcelona

  • El comerciant podrà tenir descomptes  a la zona on treballa.
  • El resident podrà fer-ne el pagament trimestralment.
  • Serà de franc per als cotxes elèctrics.

Els veïns podran pagar trimestralment la quota de l’àrea verda per a residents sense haver de passar cada setmana pel parquímetre. A més, a partir de l’any vinent, els comerciants podran triar si volen tenir descompte a l’àrea verda d‘on viuen o a la més propera d’on treballen.

Són dues de les al·legacions presentades pel grup municipal d’ERC als pressupostos per al 2010, que ja han estat acceptades per l’equip de Govern i està previst que s’apliquin l’any que ve.

Si fins ara els veïns havien de pagar setmanalment un euro per poder aparcar al carrer a un preu menor, ara podran fer el pagament trimestralment. Això sí, la Guàrdia Urbana controlarà que els vehicles vagin rotant i no es quedin aparcats en un mateix lloc els tres mesos.

D’altra banda, els comerciants residents a Barcelona podran triar descomptes en l’àrea verda a la zona on viuen o bé on treballen. Es tracta d’una vella reivindicació dels botiguers que utilitzen el seu vehicle per al repartiment, però que no el porten logotipat com a tal.

A banda, a partir de l’any que ve, l’aparcament a l’àrea verda serà gratuït per als vehicles elèctrics, fins i tot a les places exclusives per a residents. Tampoc no pagaran els vehicles amb combustibles derivats d’olis vegetals.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento