Aires de rock gòtic escalfen la sala Bikini

Concerts: Els britànics The Mission presenten el disc ‘Aura’. Avui també actuen a Barcelona South San Gabriel.
Aura és l’últim àlbum de la banda de pop-rock The Mission, que actuarà aquesta nit a Bikini (Deu i Mata, 105; 21.30 h, 30 euros). Malgrat haver travessat un període escàs d’èxits, ara tornen amb el mateix so potent dels seus inicis.

El grup, creat l’any 1986 pels exmembres de The Sisters of Mercy, Wayne Hussey i Craig Adams, es va convertir en sis anys en el màxim exponent del rock gòtic. El seu resorgiment coincideix amb la publicació, enguany, del seu primer DVD, Lighting the Candles, enregistrat a Alemanya el 2004.

Del rock al pop poètic

D’altra banda, South San Gabriel, la banda liderada per Will Johnson, mostrarà avui a la sala Apolo la seva evolució del rock al pop lisèrgic de caire poètic (Nou de la Rambla, 113; 21.00 h, 15 euros). Ho faran presentant el seu darrer disc, The Carlton Chronicles, que barreja folk, country, ritmes electrònics, guitarra acústica, notes de piano i suaus melodies.

Altra proposta és el punk de Veracruz i Green Machine, que oferiran un concert a favor del comerç just a Sidecar (pl. Reial, 7; 22.30 h; 7 euros).

Quatre anys a Sutton Club

Qui sí està de celebració és The Sutton Club (Tuset, 13; 21.00 h, 12 euros). La sala acull aquesta nit una festa amb motiu del seu quart aniversari, que rebrà gent destacada de la cultura i la vida social barcelonina. L’espai mostrarà el seu nou disseny.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento