Els petits tallers perden clients per l’àrea verda

Ja no poden aparcar els cotxes al carrer.
Quinze dies després de l’arribada de l’àrea verda al Poble Sec, els petits tallers del barri han notat la davallada de clientela.

El mecànic José Luis López Sánchez està pensant en plegar. Té el taller al carrer Roser i afirma que perd clients a tal ritme que aviat tindrà la meitat de feina. Unes travesseres més enllà, al carrer Blasco de Garay, el mecànic José Fernández explica que, si no tanca el negoci, és només perquè li queda poc per jubilar-se.

La clientela de fora del Poble Sec que duia el seu cotxe a la dotzena de petits tallers del barri ja no ho pot fer perquè, amb la implantació de l’àrea verda el passat dia 3, totes les places d’aparcament al carrer han esdevingut exclusives per a veïns. Els tallers perden els clients que deixaven el cotxe aparcat mentre esperaven que el mecànic li fes un cop d’ull, que els fes un pressupost o, simplement, tingués un minut lliure per atendre’l.

«Ara, quan em ve un client i em demana on ha de deixar el cotxe, no tinc més remei que dir-li que vingui demà. Però si el client ha vingut expressament de Sarrià o de Terrassa, ja no tornarà a fer el viatge», explica Fernández.

Com ell, José Luis López té poc espai al seu taller i també utilitzava les places del carrer per deixar-hi els cotxes que no s’estaven reparant en aquell moment. Ara es troba que «dues grues fan voltes tot el dia» i s’enduen a l’instant els cotxes que no són dels veïns.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento