Mercè amb regust d'estiu

  • Els concerts seran també el cap de setmana el plat fort de la festa.
  • Hi actuaran Billie The Vision & The Dancers i els rockers The Hives.
Billie The Vision.
Billie The Vision.
ARCHIVO
Billie The Vision.

La música segueix movent la Mercè 2009. I parla català al Festival BAM. Manel, una de les sorpreses del pop alternatiu de casa nostra, actua dissabte a l’antiga fàbrica d’Estrella Damm. El grup el formen Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé. El seu disc Els millors professors europeus (2008), és una delícia (Dissabte a les 19.30 h).

Estanislau Verdet és el mag renaixentista del pop, l’electrònica i el folk català. Pau Vallvé serà avui a la plaça del Rei amb els seus inseparables amics, Els Cantimplores Marramiau (avui a les 00.15 h).

Una altra joia per descobrir són els gironins The Pepper Pots, soul-pop en anglès amb reminiscències de les bandes femenines jamaicanes dels anys seixanta. The Supremes catalanes s’apropen al soul americà al nou disc Now! (Av. de la Catedral; dissabte, 22.30 hores).

El so gallec i celta de Luar Na Lubre, que compleixen 25 anys de trajectòria, envaeix la plaça de Sant Jaume avui a les 23.30 hores. La plaça del Rei serà el territori de l’indie-pop dels anglesos TheGo! Team (001.15h).

Mentrestant, al Fòrum actua el basc Alex Ubago amb el seu quart disc, Calle Ilusión, i l’argentí Coti (22.00 h). La cadena MTV hi apropa el hip hop de Hablando en Plata i 7 Notas 7 Colores (23.30 h).

* Tota la informació en la pàgina web www.bcn.cat/merce.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento